HADJIPIERIS

Ο ιδρυτής της οικογενειακής επιχείρησης δε φανταζόταν ποτέ όταν βοηθούσε ως παιδί τον πατέρα τους να πουλάει παραδοσιακά τυριά πως μια μέρα τα τυριά που θα παρήγαγε ο ίδιος θα εξαγόταν σε όλο τον κόσμο.

Το 1983 έγινε η πρώτη μονάδα στο χωριό Αθηένου στη Λάρνακα της Κύπρου ένα μερος με σπουδαία τυροκομική παράδοση και στη συνέχεια η αυξημένη ζήτηση οδήγησε στο χτίσιμο νέου μεγαλύτερου εργοστασίου.

Η παραγωγή διέπεται από πολύ αυστηρά ποιοτικά standards και σύμφωνα με τις αρχές του συστήματος HACCP και του συστήματος ασφάλειας τροφίμων ISO 22000:2005.

Το χαλούμι τους, το παραδοσιακό τυρί της Κύπρου και ένα από τα πιο αναγνωρισμένα τυριά διεθνώς, είναι σίγουρα το πιο δημοφιλές προιόν τους.

Hac vitae sem class fames vehicula nascetur nam tellus a condimentum inceptos mus rhoncus et accumsan fringilla vehicula nascetur amet fermentum rutrum.

ClientWordPress
DesignerJohn Doe
MaterialsWood, Paper
Websitextemos.com/wood