ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ

Μια από τις μακροβιότερες ελληνικές εταιρείες με ιστορία από το 1782 όταν ο Ζώης Λούλης κτίζει στην Αετορράχη Ιωαννίνων ένα μικρό πετρόμυλο.

Από τον 18ο αιώνα μέχρι και σήμερα η ιστορική αναδρομή κρύβει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και είναι συνυφασμένη με σημαντικά ιστορικά γεγονότα, αλλά και με την ελληνική οικογένεια και τη διατροφή της ανά τους αιώνες. Η προσύλωση μιας ολόκληρης οικογένειας σ’αυτό το τόσο βασικό αγαθό της διατροφής μας με συνέπεια, ευθύνη και καινοτομία έχει κάνει τους Μύλους Λούλη τη μεγαλύτερη ίσως ελληνικη εταιρία.

Η εταιρεία σήμερα δραστηριοποιείται στην Ελλάδα με δύο υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής στη Σούρπη και στο Κερατσίνι, κατέχοντας την 1η θέση στην ελληνική αλευροβιομηχανία σε αλέσεις, πωλήσεις και τεχνολογία.

Με την βοήθεια της υπερσύγχρονης τεχνολογίας παράγουν πάνω από 120 τύπους αλεύρων, εξασφαλίζοντας έτσι, τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων ιδανική να καλύψει όλες τις ανάγκες οικιακές και επαγγελματικές.

Σε εμάς θα βρείτε γύρω στους 30 διαφορετικούς κωδικούς σε μια συνεργασία που μας τιμά ιδιαίτερα.

Hac vitae sem class fames vehicula nascetur nam tellus a condimentum inceptos mus rhoncus et accumsan fringilla vehicula nascetur amet fermentum rutrum.

ClientWordPress
DesignerJohn Doe
MaterialsWood, Paper
Websitextemos.com/wood