ΚΡΗΤΕΛ ΑΕ

Η ΚΡΗΤΕΛ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1988 από τους αδελφούς Καργακη.

Στα πρώτα της βήματα στο χώρο διέθετε μια μονάδα παραγώγης ελαιολάδου και κύρια ασχολία της ήταν η συλλογή και επεξεργασία παρθένων ελαιολάδων από την πλούσια ελαιοπαραγωγική περιοχή της Νότιας Κρήτης.

Το 1995 η εταιρεία περνάει σε άλλο επίπεδο, καθώς μετατρέπεται σε Ανώνυμη Εταιρεία και με τη χρήση αξιόλογων επενδύσεων αποκτάει επιπλέον δυο υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής και δημιουργεί πλέον το δικό της σύγχρονο ελαιουργείο.

Δυο χρόνια αργότερα και έχοντας στόχο την συνεχής εξέλιξη και βελτίωση των δυνατοτήτων της επεκτείνεται στο τομέα της τυποποίησης και αποκτά την πρώτη της μονάδα τυποποίησης, συσκευασίας και φύλαξης ελαιολάδου.

Το 2003 η εταιρία εκσυγχρονίζεται με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας τυποποίησης και συσκευασίας ελαιολάδου καθώς επίσης αυξάνει και τις δυνατότητες φύλαξης και αποθήκευσης ελαιολάδου. Αποκτά έτσι τη δυνατότητα εποπτείας ολόκληρης της διαδικασίας παραγωγής ελαιολάδου από την επεξεργασία της ελιάς έως και το τελικό στάδιο της τυποποίησης.

Όλες οι διαδικασίες που ακολουθούνται γίνονται σε απόλυτα οικολογικές εγκαταστάσεις, κάτω από άριστες συνθήκες υγιεινής, με υπευθυνότητα προς τον καταναλωτή.

Hac vitae sem class fames vehicula nascetur nam tellus a condimentum inceptos mus rhoncus et accumsan fringilla vehicula nascetur amet fermentum rutrum.

ClientWordPress
DesignerJohn Doe
MaterialsWood, Paper
Websitextemos.com/wood