ΚΟΥΤΑΝΤΟΥ

Το Κρητικό μέλι της οικογένειας Κουτάντου είναι μοναδικό λόγω της ιδιαιτερότητας της περιοχής στην οποία παράγεται. Η Κρήτη είναι το νοτιότερο σημείο της Ελλάδος με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας, γεγονός που συμβάλλει στην ανάπτυξη και ανθοφορία πολλών ποικιλιών αρωματικών φυτών και βοτάνων κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου.

Αυτοφυή, αρωματικά φυτά, δέντρα, θάμνοι σπάνια πολλά από αυτά χαρίζουν στο μέλι μοναδικά αρώματα. Φυτά όπως ασπρόθυμος (λευκό θυμάρι), δίκταμος, πεύκο, φασκόμηλο, θυμάρι και άλλα συναντώνται σε αφθονία. Αυτό λοιπόν το οικοσύστημα, το πλούσια σε ενδημικά φυτά προσφέρει στις μέλισσες εξαιρετική τροφή για να παράξουν το μέλι που ξεχωρίζει για την υψηλή του διατροφική αξία.

Μια οικογένεια μελισσοκόμων λοιπόν συνεχίζει την παράδοση που λέει ότι η Κρήτη παράγει από τα προϊστορικά χρόνια μέλι που είναι το πιο αρωματικό στον κόσμο. Καινοτομία της επιχείρησης αποτελεί το μέλι με κανέλα Κεϋλάνης ένας εκπληκτικός συνδυασμός αφού η κανέλα είναι η καλύτερη συντροφιά του μελιού.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

 

Hac vitae sem class fames vehicula nascetur nam tellus a condimentum inceptos mus rhoncus et accumsan fringilla vehicula nascetur amet fermentum rutrum.

ClientWordPress
DesignerJohn Doe
MaterialsWood, Paper
Websitextemos.com/wood