ΚΑΙΔΑΝΤΖΗ ΣΤΑΜ. & ΣΙΑ Ε.Ε

Στο νομό Αττικής υπάχρουν πολύ λίγα τυροκομεία. Από τα ελάχιστα παραδοσιακά, που εκσυγχρονίστηκαν και εξελίχθηκαν, είναι εκείνο του Καδαϊντζή, στο Μαρκόπουλο. Η «ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΪΔΑΝΤΖΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.», ασχολείται με το χώρο της τυροκομίας από το 1950. Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση, που ουσιαστικά καθώς η μία γενιά διαδέχεται την άλλη, στηρίζεται στο μεράκι και την αγάπη της οικογένειας Καϊδαντζή για την παράδοση και για το τυρί ειδικότερα.

Το τυροκομείο Καϊδαντζή αξίζει να το γνωρίσετε, όχι μόνο για τα παραδοσιακά τυριά του, αλλά και για τη σύγχρονες τυροκομικές δημιουργίες του, αυτά, τα όμορφα φρέσκα τυριά από πρόβειο γάλα, σκέτα ή ταιριασμένα με βότανα και μπαχαρικά.

Όπως λένε οι ίδιοι, η παραγωγή του προϊόντος αντιπροσωπεύει κατι περισσότερο από ένα επάγγελμα. Η τυροκομία είναι τέχνη και στο τυροκομείο Καιδαντζή δημιουργούν συνδυάζοντας τεχνογνωσία και πρωτοτυπία.

Hac vitae sem class fames vehicula nascetur nam tellus a condimentum inceptos mus rhoncus et accumsan fringilla vehicula nascetur amet fermentum rutrum.

ClientWordPress
DesignerJohn Doe
MaterialsWood, Paper
Websitextemos.com/wood