ΤΣΑΤΣΑΚΗΣ

Η εταιρία ΤΣΑΤΣΑΚΗΣ Α.Ε. ξεκίνησε να λειτουργεί σαν οικογενειακή επιχείρηση το 1998 στο χωριό Σταυράκια Ηρακλείου από τα πέντε αδέρφια της οικογένειας Τσατσάκη. Τέσσερα χρόνια αργότερα η οικογενειακή επιχείρηση μεγαλώνει ιδρύοντας το πρώτο εργοστάσιο 1.200τ.μ. το 2002 .Ένα χρόνο αργότερα λόγω της μεγάλης αποδοχής των προϊόντων της εταιρίας και της αυξημένης ζήτησης τους στην αγορά, ιδρύεται ένα δεύτερο ιδιόκτητο εργοστάσιο σε σύγχρονες εγκαταστάσεις 1.700τ.μ. στο 10ο χλμ. Ηρακλείου – Μοιρών.

Η εταιρία ΤΣΑΤΣΑΚΗΣ Α.Ε. παράγει παραδοσιακά προϊόντα αρτοποιίας, χρησιμοποιώντας αγνές πρώτες ύλες και διαδικασίες παραγωγής, που συμμορφώνονται στους κανονισμούς διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων.

Από την αρχή της λειτουργίας της, φροντίδα του προσωπικού και της διοίκησης είναι να διατηρηθεί η παραδοσιακή και χειροποίητη μορφή των προϊόντων και η διασφάλιση της ποιότητας τους αλλά και η εξέλιξη τους με καινοτόμα προιόντα πάντα βασισμένα στις αρχές της κρητικής διατροφής.’

Hac vitae sem class fames vehicula nascetur nam tellus a condimentum inceptos mus rhoncus et accumsan fringilla vehicula nascetur amet fermentum rutrum.

ClientWordPress
DesignerJohn Doe
MaterialsWood, Paper
Websitextemos.com/wood