ΣΤΕΙΑΚΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Στο ιδιαίτερο Νησί της Κρήτης στην όμορφη πεδιάδα της Μεσσαράς, το 1952 ίδρυσε το τυροκομείο του ο κος Στειακάκης Κωνσταντίνος στον τόπο από όπου και κατάγεται στο χωριό Βαλί των Αγ. Δέκα. Με σεβασμό στην κρητική παράδοση παράγοντας Κρητικά παραδοσιακά τυροκομικά προϊόντα, κρατώντας αναλλοίωτες την γεύση και την ποιότητα

Η τεχνογνωσία των ανθρώπων της Εταιρείας Στειακάκης , οι παραδοσιακές συνταγές, και η αξεπέραστη ποιότητα, αποτελούν την συνταγή της επιτυχίας των προϊόντων της. Τηρώντας πιστά τις συνταγές των προγόνων τους σχετικά με την σωστή διαδικασία παραλαβής και εν συνεχεία επεξεργασίας των πρώτων υλών πετυχαίνουν την άριστη ποιότητα των προϊόντων τους.

Η παλαιωμένη γραβιέρα του και αυτή με ντόπιο θυμάρι διεκδικούν μια θέση στις καλύτερες και μάλλον την έχουν κερδίσει.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ