ΟΜΑΔΑ

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

Πρόκειται για την κινητήριο δύναμη που καθημερινά αποδεικνύει ότι καταφέρνει να προσφέρει με μοναδικό τρόπο Εμπειρία, Προϊόντα και Υπηρεσίες, μέσω ενός αποτελεσματικού μοντέλου λειτουργίας.

«Άνθρωπος μας» σημαίνει άνθρωπος με πάθος και αγάπη για την ποιότητα ζωής, τις υπηρεσίες και την πραγματικά άριστη εξυπηρέτηση που συμβάλλει στο όραμα της εταιρείας, παντού και συνεχώς.

Η διοικητική ομάδα των Οριζόντων ηγείται της προσπάθειας για τη συνεχή ανάπτυξη της εταιρείας και την επιτυχή πραγματοποίηση των στόχων και του οράματός της.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

team member

Δημήτρης Αβραμίδης

Διευθύνων Σύμβουλος

Αποτελεί έναν εκ των ιδρυτών της εταιρίας Ορίζοντες με αφετηρία το έτος 1996. Απαριθμεί επαγγελματική εμπειρία 30 ετών στον κλάδο των FMCG΄s. Είναι Πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Παρόλα αυτά ο κόσμος του εμπορίου τον κέρδισε. Αποτελεί τον εμπνευστή των brands της εταιρίας Ορίζοντες. Υποστηριχτής της ιδέας ότι το μυστικό της επιτυχίας είναι το ομαδικό πνεύμα.

team member

Χρήστος Τσεντεμεϊδης

Γενικός Διευθυντής

Εργάζεται από το 1990, με σπουδές Bachelor και MBA στο Marketing από το Suffolk University Boston Massachusetts, και προηγούμενες επαγγελματικές εμπειρίες στις εταιρίες Procter & Gamble και Johnson & Johnson. Συνολικά απαριθμεί 31 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των FMCG’s με ρόλους ευθύνης σε Marketing, Supply Chain και Customer Development. Ο τελευταίος ρόλος του ήταν ως Country Director στην Johnson & Johnson με ευθύνη τα Βαλκάνια και το Ισραήλ. Στην οικογένεια των Οριζόντων εντάχθηκε από το 2020 σε ρόλο Γενικού Διευθυντή.

team member

Νίκος Καμπουρίδης

Διευθυντής Πωλήσεων
Κανάλι Ευρείας

Εργάζεται από το 1997 και το 2014 εντάχθηκε στην οικογένεια των Οριζόντων. Οι προηγούμενες επαγγελματικές εμπειρίες του αφορούν τον τομέα του επιθεωρητή πωλήσεων στην ΡΗΓΑΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Α.Ε. στην οποία εργάστηκε 15 χρόνια και του υπεύθυνου πωλήσεων στην 3Ε COCA COLA για 2 χρόνια. Πραγματοποίησε τις σπουδές του στο τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

team member

Μίλτος Γούλας

Διευθυντής Πωλήσεων
HO.RE.CA & Υπεύθυνος Αττικής Κανάλι Ευρείας

Εργάζεται από το 1996 και μετρά 8 χρόνια στην εταιρία Ορίζοντες, από το 2014 όπου η εταιρία του Μιλτιάδης Γούλας & Σια απορροφήθηκε από την Ορίζοντες ΑΕ και μαζί έφερε μαζί του όλη την τεχνογνωσία που είχε αποκτήσει με τα χρόνια πάνω στο ελληνικό ποιοτικό τρόφιμο. Με σπουδές στο ΑΤΕΙ Λογιστικής, όμως γρήγορα τον κέρδισε ο χώρος του εμπορίου αφού συνέχισε και εξέλιξε την δουλειά του πατέρα στο εμπόριο τροφίμων σε επίπεδο χονδρικής και λιανικής πώλησης.

team member

Ράνια Καραϊσαρίδου

Διευθύντρια Εξαγωγών, Μάρκετινγκ και Ποιοτικού Ελέγχου

Εργάζεται από το 2017 ως Υπεύθυνη Ποιότητας και πλέον έχει αναλάβει και το τμήμα Marketing και Εξαγωγών. Έχει επαγγελματική εμπειρία 5 ετών στην εταιρία Ορίζοντες. Πραγματοποίησε σπουδές στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Σχολή Γεωπονικών Επιστημών – Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος και συμμετείχε στο Πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων, της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, με τίτλο “Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας και Οργάνωση Παραγωγής στη Βιομηχανία Τροφίμων.

team member

Πέτρος Γέρσος

Διευθυντής Τμημάτων
Αγορών και Προσωπικού

Εργάζεται από το 1985 και εδώ και 22 χρόνια είναι αναπόσπαστο κομμάτι στην εταιρία Ορίζοντες. Έχοντας περάσει από πολλά πόστα της εταιρίας και γνωρίζοντας πολύ καλά τα προϊόντα της, πλέον έχει αναλάβει τη θέση του Διευθυντή Αγορών και Προσωπικού. Οι προηγούμενες επαγγελματικές του εμπειρίες αφορούσαν τον τομέα του υπεργολάβου και είναι απόφοιτος του Γενικού Λυκείου.

team member

Μιχάλης Μπάμπης

Υπεύθυνος Επαγγελματικής Εκπαίδευσης
και Έρευνας Αγοράς

Εργάζεται από το 1988 και έχει 8 χρόνια εμπειρίας στην εταιρία Ορίζοντες. Οι προηγούμενες επαγγελματικές εμπειρίες του αφορούν Food & Beverage Manager στο Porto Sani Village στο οποίο και εργάστηκε από το 2008 έως το 2013. Πραγματοποίησε σπουδές στο Ξενοδοχειακό – Τουριστικό τμήμα στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων. Ειδικός στο κρασί και στα pairings έχει αναλάβει το κομμάτι σύστασης και εκπαίδευσης.

team member

Σωτήρης Τσομπάνoγλου

Διευθυντής Αποθήκης
και Διακίνησης

Εργάζεται από το 2012 και εντάχθηκε στο δυναμικό των Οριζόντων μόλις στις αρχές του 2021. Οι προηγούμενες επαγγελματικές του εμπειρίες αφορούν το Warehouse-eshop-transport. Πραγματοποίησε τις σπουδές του στο κλάδο των BA in Business in Supply Chain in Procurement.

Η ∆ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΣ

Λάκκωµα, Χαλκιδική
Τ.Κ. 63080 Τ.Θ. 301

ΓΡΑΜΜΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Tηλ: (+30 23990) 20424

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ

info@orizontes.com.gr