01

Μάρκετινγκ

Επενδύουμε δυναμικά στην αναγνωρισιμότητα των προϊόντων μας σχεδιάζοντας μονομερείς και αποκλειστικές καμπάνιες. Συνδυαστικά συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας με την χρήση των δικών μας εργαλείων επικοινωνίας με στόχο την αναγνωρισιμότητα και τη δοκιμή των προϊόντων μας.

02

Προώθηση

Στόχος μας είναι η δοκιμή των προϊόντων μας μέσα στα καταστήματα πώλησης. Επενδύουμε στην στρατηγική των γευστικών δοκιμών και σε ευέλικτες πρακτικές προώθησης.

03

Στρατηγική ανάπτυξης κατηγοριών εκλεκτών Ελληνικών τροφίμων

Πιστεύουμε οτι τα εκλεκτά ελληνικά τρόφιμα έχουν ιδιαίτερη θέση στα ράφια των πελατών μας. Με αυτό το στόχο παρέχουμε υπηρεσίες ανάπτυξης κατηγοριών (Category Management) και συνολικής διαχείρισης.

04

Εκπαίδευση επαγγελματιών πάγκου

Με πολυετή γνώση δημιουργούμε ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης των επαγγελματιών του πάγκου. Οι 500+ μέχρι τώρα επαγγελματίες που έχουμε εκπαιδεύσει επιβεβαιώνουν με την αξιολόγηση τους την ολοκληρωμένη αντικειμενική και αποτελεσματική εκπαίδευση.

05

Παραγγελιοληψία και merchadizing ανά κατάστημα σε στρατηγικά σημεία στην Ελλάδα (κάλυψη 11 νομών)

Με σύγχρονες μεθόδους παραγγελιοληψίας και άψογες υπηρεσίες merchandizing, αποδεικνυουμε καθημερινά ότι η εμπειρία και η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών είναι σίγουρα κομμάτι της επιτυχίας. Διευρύνοντας συνεχώς τις περιοχές κάλυψης στόχος μας είναι τα προϊόντα μας να φτάνουν παντού με ασφάλεια καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη.

06

Αποθήκευση & διανομή σε όλη την Ελλάδα στα κανάλια μεγάλης, μεσαίας και μικρής λιανικής HORECA

Η ευελιξία, οι αυτοματισμοί, η ποικιλία και η επιμονή στην ποιότητα σε συνδυασμό με τις σύγχρονες υποδομές μας , μας έχουν κάνει επιλέξιμους από τους πιο σημαντικούς πελάτες. Από το μικρότερο και πιο απομακρυσμένο κατάστημα μέχρι το μεγαλύτερο ξενοδοχείο, εστιατόριο και super market οι πελάτες μας αναγνωρίζουν σε εμάς την ποιότητα αλλά και τις προστιθέμενης αξίας υπηρεσίες μας, που εγγυώνται μια επιτυχημένη συνεργασία που συνεχώς διευρύνεται.

Η ∆ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΣ

Λάκκωµα, Χαλκιδική
Τ.Κ. 63080 Τ.Θ. 301

ΓΡΑΜΜΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Tηλ: (+30 23990) 20424

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ

info@orizontes.com.gr