ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Ο ΣΤΟΧΟΣ

Η πιο καινοτόμα, ταχύτερα αναπτυσσόμενη, κερδοφόρα ελληνική start up εταιρεία τροφίμων. Διαθέτουμε τα προϊόντα των παραγωγών μας σε ανταγωνιστικές τιμές, προσφέροντας έτσι αύξηση του τζίρου τους και οικονομική μεγένθυση της εταιρείας τους.

Παράλληλα φροντίζουμε για την συνεχή επικοινωνία των προϊόντων μας στο καταναλωτικό κοινό, χρησιμοποιώντας καινοτόμες καμπάνιες, πρότυπα ιχνιλασιμότητας και σύγχρονες τεχνικές marketing.

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΑΣ

Η δημιουργία και ανάπτυξη δικών μας brand και η αποκλειστική αντιπροσώπευση άλλων επιλεγμένων ελληνικών brand τροφίμων στην Ελλάδα και στην παγκόσμια αγορά, αποτελεί την βασική μας εταιρική κατεύθυνση.

Εμπλουτίζουμε συνεχώς την γκάμα μας με ελληνικά, μοναδικά, επώνυμα παραδοσιακά τρόφιμα, υψηλής διατροφικής αξίας, ακολουθώντας την τάση του καταναλωτικού κοινού για προϊόντα που καλύπτουν τις απαιτητικές πλέον διατροφικές του ανάγκες.

ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ
ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Συνεργαζόμαστε με μικρούς Έλληνες παραγωγούς προς την ανάπτυξη όχι μόνο των ιδιαίτερων προϊόντων που παράγουν, αλλά και όλης της περιοχής που εδρεύουν, μέσω νέων θέσεων εργασίας και συνεχή αύξηση της επενδυτικής αξίας των εταιριών τους. Επιπρόσθετα, βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα στον παραγωγό προσφέροντας συμβουλές και κατευθύνσεις που θα αυξήσουν την κερδοφορία του.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ
ΕΥΘΥΝΗ

Η κοινωνική ευθύνη είναι ενσωματωμένη στο DNA της εταιρείας μας.

Κάθε ημέρα, με κάθε ένα προϊόν που αγοράζει ο καταναλωτής μας, στηρίζει άμεσα την κοινωνία μας και παράλληλα έναν μικρό παραγωγό.

Αυτό μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε και να βελτιωνόμαστε καθημερινά προς όφελος των συνανθρώπων και των συνεργατών μας.

Η ∆ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΣ

Λάκκωµα, Χαλκιδική
Τ.Κ. 63080 Τ.Θ. 301

ΓΡΑΜΜΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Tηλ: (+30 23990) 20424

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ

info@orizontes.com.gr