ΕΨΑ Α.Ε.

Η ΕΨΑ, ελληνική βιομηχανία αναψυκτικών και χυμών, με τη μεγαλύτερη ιστορία, την αξεπέραστη ποιότητα και την πιο αγαπημένη γεύση, από το 1924, συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την πορεία της σε Ελλάδα και εξωτερικό. Εξακολουθεί να λειτουργεί στην Αγριά Βόλου, ένα παραθαλάσσιο γραφικό χωριό στους πρόποδες του Πηλίου, σε σύγχρονες πλέον εγκαταστάσεις, με δύο γραμμές παραγωγής, υψηλά στάνταρτ ποιότητας, ενώ είναι πιστοποιημένη με ISO 9001: 2015, ISO 22000: 2018 και IFS (International Food Standard).

Από την πρώτη Λεμονάδα που εμφιαλώθηκε μέχρι σήμερα, σχεδόν έναν αιώνα τώρα, γράφει ιστορία. Ήρωές της είναι οι άνθρωποι που με το μεράκι, την αγάπη και τη διορατικότητά τους παρασκευάζουν αναψυκτικά απαράμιλλης ποιότητας, αλλά και ο ίδιος ο τόπος που εμπνέει αυτό το δέσιμο με την αυθεντικότητα και τον προσανατολισμό στο μέλλον. Η ΕΨΑ που έγινε ταυτόσημη με το προϊόν της, εξακολουθεί να είναι σημείο αναφοράς και να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και της καινοτομίας διεθνώς.

Η υπερπαραγωγή λεμονιών, ένας χημικός μηχανικός, εν ονόματι Όττο, που δημιούργησε τη μυστική συνταγή της Λεμονάδας, ένας ευρηματικός υπάλληλος τράπεζας που σχεδίασε τη χαρακτηριστική γυάλινη φιάλη, πολυάριθμα διεθνή βραβεία – αποτελούν μερικά μόνο κεφάλαια της συναρπαστικής ιστορίας της.

Τα χρόνια της επιτυχημένης πορείας εμπνέουν τη 2η γενιά της οικογένειας Τσαούτου, Πένυ και Μιχάλη Τσαούτο να επεκτείνουν τη βιομηχανία, με μεράκι και σεβασμό στον καταναλωτή, διατηρώντας τις μοναδικές συνταγές με πρώτες ύλες από τον τόπο μας, την Ελλάδα.

Η διαρκής επένδυση στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης – δείγμα αποτελούν τα πρώτα ελληνικά βιολογικά αναψυκτικά, τα πρώτα ελληνικά προϊόντα λάϊτ με γλυκαντικό από το φυτό στέβια, η πρώτη Pink Lemonade με ροζ γκρέιπφρουτ, το πρώτο ανθρακούχο ποτό με εκχύλισμα βιομηχανικής κάνναβης (hemp), – συμβάλλει στην εξέλιξη και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.

Επιπρόσθετα, η ΕΨΑ είναι ιδρυτικό μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Το σήμα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ πιστοποιεί εταιρίες με ιδιοκτησία, παραγωγή και έδρα στην Ελλάδα που συνεισφέρουν στην ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας. Φορέας πιστοποίησης του σήματος ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ είναι η ελληνική εταιρεία Eurocert.

Hac vitae sem class fames vehicula nascetur nam tellus a condimentum inceptos mus rhoncus et accumsan fringilla vehicula nascetur amet fermentum rutrum.

ClientWordPress
DesignerJohn Doe
MaterialsWood, Paper
Websitextemos.com/wood

Related projects