ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΜΕΛΙΣΣ.ΣΥΝ.ΝΙΚΗΤΗΣ

Πίσω από το μέλι Σίθων κρύβεται ο μόχθος και η αγάπη των ανθρώπων του Αγροτικού Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Νικήτης Χαλκιδικής. Ο Συνεταιρισμός, ένας από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη, ιδρύθηκε το 1952. Η σπάνια μελισσοτροφική χλωρίδα συνδυασμένη με το κατάλληλο κλίμα, είναι ο ένας βασικός λόγος, που το μέλι Σίθων βρίσκεται μεταξύ των καλύτερων μελιών της Ελλάδας και της Ευρώπης. Ο άλλος λόγος είναι η υπερσύγχρονη υποδομή, η βαθειά τεχνογνωσία, η μεγάλη αγάπη και παράδοση στο μέλι. Στα μέσα της δεκαετίας του ‘80, ο Συνεταιρισμός κάνει ένα βήμα μπροστά, κατασκευάζοντας το δικό του συσκευαστήριο μελιού. Το 1987 το μέλι Σίθων ξεκινά την τυποποίησή του, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή!

Το μέλι ελέγχεται για την ποιότητά του από το εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου που διαθέτει, σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Ελληνικό Ινστιτούτο Μελισσοκομίας και τα δύο κορυφαία ευρωπαϊκά εργαστήρια εξέτασης μελιού APPLICA και QSI

Τα προϊόντα του ιστορικού και πιο σύγχρονου μελισσοκομικού συνεταιρισμού στην Ευρώπη, με καταγωγή από τη Νικήτη, κλείνουν στα βαζάκια τους όλα αυτά τα αρώματα και τις γεύσεις για τα οποία αγαπάμε τη Χαλκιδική. Τη μοναδική της φύση, τη μυρωδιά του πεύκου που τρυπώνει στο αυτοκίνητο στο δρόμο για το πρώτο μας μπάνιο, τα λουλούδια της Πρωτομαγιάς, αλλά και την αύρα της θάλασσας.

Hac vitae sem class fames vehicula nascetur nam tellus a condimentum inceptos mus rhoncus et accumsan fringilla vehicula nascetur amet fermentum rutrum.

ClientWordPress
DesignerJohn Doe
MaterialsWood, Paper
Websitextemos.com/wood

Related projects