COMECO orizontes

COMECO

orizontes-comeco

COMECO

Η οικογένεια Λαβράνου δραστηριοποιείται από το 1960 στον τομέα της παραγωγής, επεξεργασίας και τυποποίησης προϊόντων κρέατος και αλλαντικών. Το 2001 ιδρύει την «ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ Α.Ε.» με διακριτικό τίτλο «CO.ME.CO. S.A.» Στις πλήρως ανακαινισμένες εγκαταστάσεις στο Τρίκλινο Κέρκυρας, υιοθετήθηκαν καινοτόμες παραγωγικές διαδικασίες και παντρεύτηκαν οι παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις και συνταγές με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και απαιτήσεις, διασφαλίζοντας υψηλό επίπεδο ποιότητας, υγιεινής και ασφάλειας για όλα τα προϊόντα της εταιρείας. Το νούμπουλο και το σαλάδο αποτελούν εξαιρετικά εδέσματα της πλούσιας ελληνικής κερκυραικής γαστρονομίας που η εταιρία παράγει με τις δικές της μυστικές παραδοσικές συνταγές.

ΚΩΔΙΚΟΣΕΙΔΟΣ
166-001-001 ΝΟΥΜΠΟΥΛΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΧΟΙΡΙΝΟ VAC 500gr
166-001-010ΝΟΥΜΠΟΥΛΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΜΟΣΧΑΡΙ VAC 250gr
166-005-001 ΣΑΛΑΔΟ ΓΝΗΣΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ VAC 250 gr
108-010-001ΣΥΓΚΛΙΝΟ ΜΑΝΗΣ ΤΥΠ ΕΝΤΟΣ ΕΛΑΙ/ΛΙΝΑΣ περ. 300-350gr

ΝΟΥΜΠΟΥΛΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΧΟΙΡΙΝΟ VAC 500gr

Το Κερκυραϊκό Νούμπουλο Φουμικάδο, είναι άριστης ποιότητας προϊόν και φτιάχνεται σύμφωνα με την μυστική συνταγή της οικογένειας Λαβράνου. Χοιρινό κρέας, μαριναρισμένο με μπαχαρικά και βότανα της Κερκυραϊκής γης, περασμένο σε έντερο και καπνισμένο με αρωματικά κλαριά του Νησιού όπως φασκόμηλο, φλησκούνι ξερό, σχοίνο, δάφνη κ.α. Το νούμπουλο θεωρείται ντελικάτος μεζές, ιδανικός όταν προσφέρεται σε συνδυασμό με δροσερά λαχανικά αλλά και φρούτα σε σαλάτες, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.

 

ΝΟΥΜΠΟΥΛΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΜΟΣΧΑΡΙ VAC 250gr

Το Μοσχαρίσιο Νούμπουλο αποτελεί ένα ακόμα ιδιαίτερο προιόν, που φτιάχνεται με την μυστική συνταγή της οικογένειας Λαβράνου. Το Μοσχαρίσιο Νούμπουλο μοιάζει πολύ με το παραδοσιακό νούμπουλο Φουμικάδο, αλλά για την παρασκευή του χρησιμοποιείται μοσχαρίσιο κρέας εξαιρετικής ποιότητας, μαριναρισμένο με μπαχαρικά και βότανα της Κερκυραϊκής γης, περασμένο σε έντερο και καπνισμένο με αρωματικά κλαριά του Νησιού όπως φασκόμηλο, φλησκούνι ξερό, σχοίνο, δάφνη κ.α. Το νούμπουλο θεωρείται ντελικάτος μεζές, ιδανικός όταν προσφέρεται σε συνδυασμό με δροσερά λαχανικά αλλά και φρούτα σε σαλάτες, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.

ΣΑΛΑΔΟ ΓΝΗΣΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ VAC 250 gr

Ντόπιο παραδοσιακό σαλάμι, το Κερκυραικό Σαλάδο φτιάχνεται με εξαιρετικής ποιότητας χοιρινό και βόειο κρέας, με πολύ πιπέρι και αλάτι. Κρεμιέται και καπνίζεται με αρωματικά κλαριά από την Κερκυραική γη και σύμφωνα με την ιδιαίτερη συνταγή της οικογένειας Λαβράνου. Αποτελεί εξαιρετικό έδεσμα της πλούσιας ελληνικής κερκυραικής γαστρονομίας. Αποτελεί εξαιρετικό μεζέ σε ελληνικά και κερκυραικά ποτά όπως το τσίπουρο και το ούζο, αλλά και κόκκινα κρασιά. Μπορεί να συνοδευτεί ιδανικά με την εξαιρετική τυρόφετα Κερκύρας.