Συμπόσιον

Simposion

Συμπόσιον

Η αγάπη μας για την τοπική γαστρονομία, μας οδηγεί στην συνεχή αναζήτηση για διαλεχτά αλλαντικά και τυροκομικά προϊόντα. Συνεργαζόμενοι με ντόπιους παραγωγούς που εξελίσσουν αδιάκοπα την παράδοση, προμηθεύουμε το καταναλωτικό κοινό με ό,τι πιο εκλεκτό έχει να προσφέρει η ελληνική περιφέρεια.

Η Προέλευση του Ονόματος

Οι σοφοί της αρχαίας Ελλάδας συναντιόνταν ανά περιόδους και στα συμπόσια τους συζητούσαν, συνέτρωγαν και φιλοσοφούσαν για τα θέματα της κοινωνία της εποχής. Τα συμπόσια ήταν μια διαδεδομένη συνήθεια ανάμεσα στους αρχαίους Έλληνες. Μέσα από αυτά απέκτησαν συνείδηση της κοινής τους προέλευσης και δημιούργησαν τα πρώτα ισχυρά κέντρα αποφάσεων.

Όπως παλιά έτσι και σήμερα, πιο πολύ από ποτέ, έχουμε την ανάγκη να συγκεντρωνόμαστε με αγαπημένα μας πρόσωπα γύρω από ένα τραπέζι, να συζητάμε, να γελάμε, να ανταλλάσσουμε απόψεις, απολαμβάνοντας εκλεκτά τρόφιμα από τον τόπο μας. Με αυτόν τον τρόπο εμπνευστήκαμε το όνομα της νέας μας μάρκας εκλεκτών ελληνικών προϊόντων, ΣΥΜΠΟΣΙΟΝ.

Τοποθεσία και Πρώτες Ύλες

Βασική μας προτεραιότητα είναι η ιχνηλασιμότητα των προϊόντων. Θέλουμε εκείνος που απολαμβάνει ή προσφέρει τα αλλαντικά και τα τυριά μας, να μπορεί να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή την προέλευση και τον παραγωγό τους. Επίσης να μπορεί να αναγνωρίσει άμεσα την σύσταση και τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν.

Με αυτή τη μέθοδο ενισχύουμε την εμπιστοσύνη του κοινού στα ελληνικά προϊόντα και παράλληλα συμβάλουμε στην περαιτέρω προώθηση και διαφάνεια της διατροφικής αξίας τους.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.simposion.gr