παγώνης orizontes

ΠΑΓΩΝΗΣ

παγώνης

 ΠΑΓΩΝΗΣ

Η εταιρία ΠΑΓΩΝΗΣ εδρεύει στις Ερυθρές Αττικής και δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων για περισσότερο από 45 χρόνια. Διατηρώντας σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις με τοπικές συνεργαζόμενες κτηνοτροφικές μονάδες καθώς και με μονάδες της ευρύτερης περιοχής έχει εξασφαλίσει τον πλήρη έλεγχο της ποιότητας της πρώτης ύλης σε όλα τα στάδια. Στο γεγονός αυτό συμβάλουν ουσιαστικά, αφενός η συχνή συνεργασία των παραγωγών με το τεχνικό προσωπικό της εταιρίας για θέματα διατροφής και διαχείρισης των ζώων, αφετέρου ο τελικός έλεγχος που γίνεται σε καθημερινή βάση στο πιστοποιημένο εργαστήριο αυτοελέγχου που λειτουργεί εντός της μονάδας.

Η βαθιά γνώση της οικογένειας Παγώνη σε ότι αφορά την γαλακτοκομία καθώς και η τεχνογνωσία του προσωπικού της εταιρίας μας, αποτελούν συστατικά στοιχεία μιας επιτυχημένης πορείας και άριστων σχέσεων εμπιστοσύνης τόσο με τους καταναλωτές όσο και τους συνεργάτες μας.

Βασικό μέλημα της οικογένειας Παγώνη είναι ο σεβασμός στις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής των γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων, καθώς και η στήριξη των συνεργαζόμενων ελληνικών κτηνοτροφικών μονάδων σε θέματα ποιότητας προκειμένου να εξασφαλίσει για τον καταναλωτή τη μέγιστη ασφάλεια και ποιότητα των προϊόντων της.

ΚΩΔΙΚΟΣΕΙΔΟΣ
105-030-001 ΠΑΓΩΝΗ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΚΡΑΣΑΤΗ 3 gr
105-035-003 ΠΑΓΩΝΗ ΑΠΑΧΟ ΤΥΡΙ ΠΡΟΒΕΙΟ 2% ΔΟΧ. ΜΙΚ. περί.5,5 kg
105-035-002 ΠΑΓΩΝΗ ΑΠΑΧΟ ΤΥΡΙ ΠΡΟΒΕΙΟ 2% ΣΕ ΤΑΠΕΡ 400gr
105-001-001 ΠΑΓΩΝΗ ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ ΒΑΡΕΛΙΣΙΑ ΠΟΠ VACUUM 500 gr
105-001-010 ΠΑΓΩΝΗ ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ ΠΟΠ ΔΟΧ.15 kg
105-010-001 ΠΑΓΩΝΗ ΜΥΖΗΘΡΑ ΞΕΡΗ 1 kg
105-020-001 ΠΑΓΩΝΗ ΑΝΘΟΤΥΡΟ VACUUM 200 gr
orizontes_horeca_tyrokomika_pagonis_graviera_krasati

ΠΑΓΩΝΗ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΚΡΑΣΑΤΗ 3 gr

Η κλασική γραβιέρα από 100% παστεριωμένο πρόβειο γάλα και ελάχιστο κατσικίσιο που ωριμάζει σε οινολάσπες από κρασιά που φτιάχνονται στην περιοχή. Δυνατή, πλούσια, ελαφρά πικάντικη με άρωμα βουτύρου και ξηρών καρπών όπως φουντούκια και αμύγδαλα. Το σκληρό φυσικό περίβλημα τρώγεται δίνοντας ιδιαίτερη ευχαρίστηση.

 

παγώνης

ΠΑΓΩΝΗ ΑΠΑΧΟ ΤΥΡΙ ΠΡΟΒΕΙΟ 2% ΔΟΧ. ΜΙΚ. περί.5,5 kg
ΠΑΓΩΝΗ ΑΠΑΧΟ ΤΥΡΙ ΠΡΟΒΕΙΟ 2% ΣΕ ΤΑΠΕΡ 400gr

Ακολουθώντας της σύγχρονες διατροφικές συνήθειες των καταναλωτών, παρασκευάζουμε ένα νέο λευκό τυρί από φρέσκο παστεριωμένο 100% ελληνικό πρόβειο γάλα, το οποίο περιέχει λιγότερα από 2% λιπαρά διατηρώντας την αυθεντική γεύση του πρόβειου τυριού. Ιδανικό για όσους ακολουθούν διαιτολόγιο χαμηλό σε λιπαρά καθώς προτείνεται από διαιτολόγους Πανελλαδικά.

 

ΠΑΓΩΝΗ ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ ΒΑΡΕΛΙΣΙΑ ΠΟΠ VACUUM 500 gr

Παράγεται από αιγοπρόβειο παστεριωμένο γάλα και τοποθετείται σε ξύλινα βαρέλια για να ωριμάσει. Μετά κόβεται σε μικρά τρίγωνα κομμάτια. Χαρακτηρίζεται από ένα καθαρό λευκό χρώμα, το οποίο είναι απολύτως φυσικό Έχει εξαιρετική, έντονη, αρκετά μεστή γεύση, μεγάλη θρεπτική αξία και είναι πλούσια σε βιταμίνες Α, D, E, πρωτεΐνες και ασβέστιο..

 

παγώνης

ΠΑΓΩΝΗ ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ ΠΟΠ ΔΟΧ.15 kg

Η Φέτα μας παράγεται από φρέσκο παστεριωμένο 100% ελληνικό αιγοπρόβειο γάλα και είναι ωριμασμένη σε ξύλινα βαρέλια και δοχεία για περίοδο μεγαλύτερη των 4 μηνών.

 

orizontes_horeca_tyrokomika_pagonis_mizithraxeri

ΠΑΓΩΝΗ ΜΥΖΗΘΡΑ ΞΕΡΗ 1 kg

Μυζήθρα ξερή από πρόβειο και γίδινο τυρόγαλα με προσθήκη φρέσκου γάλακτος. Πλούσια υφάλμυρη, με τόνους ξηρού βουτύρου και πρωτεϊνών γάλακτος. Αρώματα βουτύρου και μυρωδάτων χορταρικών. Λευκό, συμπαγές σε σχήμα σφαίρας χωρίς περίβλημα. Ωριμάζει για δύο μήνες.

 

ΠΑΓΩΝΗ ΑΝΘΟΤΥΡΟ VACUUM 200 gr

Ανθότυρο που παράγεται από τυρόγαλα πρόβειου ή κατσικίσιου, με προσθήκη μικρής ποσότητας φρέσκου πλήρους γάλακτος ή κρέμας. Με φρέσκια γλυκιά γεύση, δροσερή και βουτυράτη με αρώματα βουτύρου. Λευκό, συμπαγές, μαλακό, με ελάχιστο αλάτι, χωρίς περίβλημα. Τρώγεται φρέσκο κι αποτελεί ιδανικό συμπλήρωμα της ποιοτικής διατροφής.