ΜΗ ΤΡΟΦΙΜΑ

RETAIL > ΜΗ ΤΡΟΦΙΜΑ


Alufix orizontes

ALUFIX

 ALUFIXΗ Alufix είναι μια αυστριακή οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 1964 και ειδικεύεται στην παραγωγή και διανομή πλαστικής μεμβράνης και σακούλες σκουπιδιών για το σπίτι, τα εστιατόρια και τις εμπορικές επιχειρήσεις, καθώς και των συγγενικών προϊόντων όπως το αλουμινόχαρτο ή τα αξεσουάρ για γκριλ. Για περισσότερα από 49 χρόνια κάτω από την εταιρεία Alufix […]

Johnson orizontes

SC JOHNSON

 SC JOHNSONΗ SC Johnson θεωρείται δικαίως μια από τις κυρίαρχες εταιρίες οικοκυρικών brands . Με ιστορία  129 ετών τα προϊόντα τους έχουν κατακτήσει τη θέση τους σε κάθε σπίτι σε κάθε χώρα και είναι συνώνυμα της φροντίδας και της καθαριότητας.13,000 ανθρώπινο δυναμικό, $10 δισεκατομμύρια πωλήσεις, 70 χώρες είναι τα ενδεικτικά νούμερα του κολοσσού. Με εταιρική […]

Kodak οριζοντες

KODAK

 KODAKΗ Kodak, μια αμερικάνικη εταιρία με έδρα τη Νέα Υόρκη που κυριάρχησε στο χώρο της φωτογραφίας για δεκαετίες ιδρύθηκε το 1888 από τον George Eastman. Η σειρά μπαταριών της Kodak έχουν την εγγύηση του αμερικάνικου κολοσσού και καλύπτουν μια σειρά αναγκών για τον ερασιτέχνη και επαγγελματία.  

philips orizontes

PHILIPS

 PHILIPSΗ Philips είναι μια διαφοροποιημένη εταιρία τεχνολογίας, εστιασμένη στο να βελτιώνει τις ζωές των ανθρώπων μέσα από καινοτόμα προϊόντα με νόημα. Μεταξύ πολλών άλλων προσφέρει μια ευρεία γκάμα λαμπτήρων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες φωτισμού με την αδιαμφισβήτητη εγγύηση ποιότητας της Philips.

softcare οριζοντες

SOFTCARE

 SOFTCAREΗ Softcare είναι μια εταιρία επεξεργασίας χάρτου στο Λάκωμα της Χαλκιδικής. Με τις καλύτερες πρώτες ύλες, σεβασμό στο περιβάλλον και τηρώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ποιότητας η εταιρία παράγει είδη ατομικής καθαριότητας και υγιεινής.