ΕΤΑΙΡΙΑ

orizontes building

Ποιοι Είμαστε

Οι Ορίζοντες είναι μια εταιρία που αναπτύχθηκε από την αγάπη και τις γνώσεις πέντε φίλων για το χώρο του λιανεμπορίου. Στην καρδιά της Βόρειας Ελλάδας, στο Λάκκωμα της Χαλκιδικής, το όραμα της ομάδας για την άρτια εξυπηρέτηση των σημείων πώλησης της περιοχής άρχισε να υλοποιείται όταν η εταιρία ξεκίνησε την πορεία της το 1996 .

Από τότε έχουν αλλάξει πολλά, με την εταιρία να προσαρμόζεται, να εξελίσσεται, να προβλέπει και να δημιουργεί τάσεις στην αγορά εντός και εκτός συνόρων. Έχοντας ως κύριο στόχο την ανάπτυξη πρωτοπόρων brands και κυριότερες δραστηριότητες τα logistics και τις αντιπροσωπείες και διανομές προιόντων retail, οι Ορίζοντες μπήκαν δυναμικά στο χώρο της HORECA με μια εξαιρετική συλλογή ελληνικών τροφίμων και ποτών δίνοντας και άλλες καινοτόμες διαστάσεις στην εταιρική τους ταυτότητα. Παράλληλα η εταιρία εξειδικεύεται στη δημιουργία προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας για λογαριασμό πελατών.

Με σταθερά βήματα, καινοτόμες πρακτικές πωλήσεων, στρατηγικές συνεργασίες και κυρίως ανθρωποκεντρική προσέγγιση, οι Ορίζοντες έχουν εδραιώσει τη θέση τους όλα αυτά τα χρόνια στην Ελληνική αγορά ενώ παράλληλα ενισχύουν την εξωστρέφεια τους, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη συνεργατών και πελατών.

Ποιότητα – Πιστοποιήσεις

Η εταιρία ακολουθεί σύστημα HACCP και διαθέτει πιστοποίηση ISO 22000 2005 καθώς και πιστοποιητικό διακίνησης βιολογικών προϊόντων από τη BioHellas ενώ έχει τιμηθεί δύο φορές από την ICAP με το βραβείο «Strongest companies in Greece».

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις είναι χτισμένες σε ένα ιδιόκτητο οικόπεδο έκτασης 15.100 τμ. στο Λάκωμα της Χαλκιδικής και διαθέτουν αποθηκευτικούς χώρους επιφάνειας 3.000 τμ, ψυκτικούς θαλάμους χωρητικότητας 800 κυβικών μέτρων και γραφεία 700 τμ. Ο στόλος μας περιλαμβάνει ιδιόκτητα οχήματα ψυγεία όλων των ειδών ενώ το 90% της διακίνησης γίνεται με αυτά ελέγχοντας πλήρως και με ασφάλεια την αλυσίδα διανομής.

orizontes building
orizontes building

Περιοχές κάλυψης

Στόχος μας είναι η απρόσκοπτη εξυπηρέτηση και ο επαρκής ανεφοδιασμός όλων των πελατών που μας εμπιστεύονται. Με όλη την περιφέρεια της κεντρικής Μακεδονίας να εξυπηρετείται σε εβδομαδιαία βάση από τα οχήματα του στόλου μας, στις περιοχές κάλυψης εντάσσεται και η Δυτική Μακεδονία, η Θεσσαλία και η Θράκη σε μια προσπάθεια να καλύψουμε όλη την Βόρεια Ελλάδα. Πρόσφατα επεκτείναμε τις δραστηριότητες μας και στην Αθήνα ανταποκρινόμενοι στη ζήτηση των πελατών μας.

Πελάτες

Η ευελιξία, οι αυτοματισμοί, η ποικιλία και η επιμονή στην ποιότητα σε συνδυασμό με τις σύγχρονες υποδομές μας , μας έχουν κάνει επιλέξιμους από τους πιο σημαντικούς πελάτες.
Από το μικρότερο και πιο απομακρυσμένο κατάστημα μέχρι το μεγαλύτερο ξενοδοχείο, εστιατόριο και super market οι πελάτες μας αναγνωρίζουν σε εμάς
την ποιότητα αλλά και τις προστιθέμενης αξίας υπηρεσίες μας, που εγγυώνται
μια επιτυχημένη συνεργασία που συνεχώς διευρύνεται.