ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Horeca

Αν υπήρχε ένα μυστικό της επιτυχίας  αυτό θα ήταν το πάθος για δουλειά, η καινοτομία και η ευελιξία.

Οι Ορίζοντες λοιπόν δίνουν δυναμικό παρόν πλέον και  στο κομμάτι της HORECA κάτι που προέκυψε κυρίως από την δική μας αγάπη για τους ελληνικούς γαστριμαργικούς θησαυρούς αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της αγοράς.

Έχουμε δημιουργήσει μια συλλογή εξαιρετικών ελληνικών τυριών, κρασιών, αλλαντικών και άλλων προϊόντων, για τον  εφοδιασμό  ξενοδοχείων εστιατορίων café και catering καλύπτοντας ένα γαστριμαργικό κενό σε ένα εξειδικευμένο πελατολόγιο και δημιουργώντας νέες τάσεις στην ιδιαίτερη αυτή αγορά.

Αναζητούμε παραγωγούς από κάθε γωνιά της Ελλάδας που έχουν μια ιδιαίτερη παράδοση και ιστορία και επιλέγουμε μοναδικά προϊόντα που πληρούν τις υψηλές απαιτούμενες προδιαγραφές ποιότητας.

Η δουλειά μας ωστόσο δε σταματά στην πώληση. Σε συνεργασία με τους παραγωγούς, γευσιγνώστες και σεφ οργανώνουμε συνέργειες μέσα από τις οποίες αναζητούμε τους βέλτιστους γευστικούς συνδυασμούς.

Η γνώση των γευστικών αναζητήσεων οργανώνεται κατάλληλα και με την υποστήριξη των σύγχρονων υποδομών και των ειδικών συνεργατών μας, προκύπτουν οι υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας όπως τα επιτυχημένα cheese&wine events που οργανώνουμε.

orizontes horeca
orizontes retail

Retail

Η βασική δραστηριότητα πάνω στην  οποία δομήθηκε η εταιρία είναι το retail. Αποκλειστικές συνεργασίες με εξαιρετικούς προμηθευτές, ισχυρά ελληνικά brands, επώνυμα και ποιοτικά προιόντα, συνεργασιες με πολυεθνικούς οίκους και η δημιουργία προιόντων ιδιωτικής ετικέτας για λογαριασμό των πελατών μας είναι το κλειδί για την άψογη συνεργασία με τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες αλυσίδες super market.

Με σύγχρονες μεθόδους παραγγελιοληψίας και άψογες υπηρεσίες merchandizing, αποδεικνυουμε καθημερινά ότι η εμπειρία και η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών είναι σίγουρα κομμάτι της επιτυχίας.

Διευρύνοντας συνεχώς τις περιοχές κάλυψης στόχος μας είναι τα προϊόντα μας να φτάνουν παντού με ασφάλεια καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη.