γευσεις καλλονής ορίζοντες

ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

 γεύσεις καλλονής ορίζοντες

ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Η ιστορία ξεκινά το 1980 από το χωριό Σκουτάρο της Λέσβου με το εμπόριο χονδρικής αμνοεριφίων και προβάτων, ενώ το 1988 εγκαινιάστηκε το παραδοσιακό κρεοπωλείο στην πλατεία της Καλλονής Λέσβου. Με όλη αυτή την εμπειρία και τη γνώση της πρώτης ύλης, η οικογένεια ξεκινά μια πρότυπη μονάδα επεξεργασίας και τυποποίησης κρέατος με στόχο την κάλυψη των αναγκών της αγοράς.

Τηρώντας όλες τις προδιαγραφές ποιότητας παράγουν μια μεγάλη γκάμα από εξαιρετικά προϊόντα ενώ το λουκάνικο με λαδοτύρι Μυτιλήνης είναι ίσως από τα πιο νόστιμα και καινοτόμα προϊόντα που έχετε δοκιμάσει.

ΚΩΔΙΚΟΣΕΙΔΟΣ
170-001-001ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΜΕ ΛΑΔΟΤΥΡΙ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ περί.1kg
orizontes_horeca_allantika_geuseiskallonis

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΜΕ ΛΑΔΟΤΥΡΙ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ περί.1kg

Ένας εξαιρετικός πρωτότυπος συνδυασμός από άριστης ποιότητας χοιρινού και μοσχαρίσιου κρέατος, με το γνωστό τυρί Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης της Λέσβου το λαδοτύρι. Χάρη στην ιδιαίτερη συνταγή αναδεικνύεται υπέροχα το τυρί ενώ το ελαφρύ κάπνισμα του προσδίδει ακόμα περισσότερα ιδιαίτερα αρώματα. Παραμένει ωστόσο ένα εύπεπτο λουκάνικο, πλούσιας κρεατένιας υφής. Αποτελεί έναν από τους πιο προκλητικούς και απολαυστικούς σύγχρονους μεζέδες μας.