αφοι τιάκα οριζοντες

ΑΦΟΙ ΤΙΑΚΑ

τιάκας

ΑΦΟΙ ΤΙΑΚΑ

Στο μακρινό Σουφλί της Αλεξανδρουπολης η αλλαντοβιομηχανία Τιάκας δημιουργεί με μεράκι παραδοσιακά αλλαντικά κουβαλώντας στις συνταγες της μυστικά της Ανατολής όπως τον διάσημο καβουρμά.

 

ΚΩΔΙΚΟΣΕΙΔΟΣ
182-150-001 ΤΙΑΚΑΣ ΚΑΒΟΥΡΜΑΣ ΑΣΠΡΟΣ 1 kg
182-150-010 ΤΙΑΚΑΣ ΚΑΒΟΥΡΜΑΣ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟΣ 1kg

ΤΙΑΚΑΣ ΚΑΒΟΥΡΜΑΣ ΑΣΠΡΟΣ 1 kg

Παραδοσιακό αλλαντικό σκεύασμα που παρασκευάζεται στη  Θράκη. Βοδινό με ελάχιστο λίπος,  Ο καβουρμάς αποτελείται από βρασμένα κομμάτια κρέατος ανακατεμένα μαζί με το ζωμό τους. Μοιάζει λίγο με πηχτή, αλλά η υφή του είναι πιο συμπαγής. Φτιάχνετε σε κυλινδρικά μπαστούνια. Διατηρείται στο ψυγείο για 7-10 μήνες εφόσον δεν ανοιχτεί. Τρώγεται ωμός κομμένος σε μικρούς κύβους και συνοδεύεται μοναδικά με ένα ξινόμαυρο κόκκινο κρασί.

 

ΤΙΑΚΑΣ ΚΑΒΟΥΡΜΑΣ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟΣ 1kg

Παραδοσιακό αλλαντικό σκεύασμα που παρασκευάζεται στη  Θράκη. Ο καβουρμάς αποτελείται από βρασμένα κομμάτια κρέατος ανακατεμένα μαζί με το ζωμό τους. Μοιάζει λίγο με πηχτή, αλλά η υφή του είναι πιο συμπαγής. Φτιάχνετε σε κυλινδρικά μπαστούνια. Διατηρείται στο ψυγείο για 7-10 μήνες εφόσον δεν ανοιχτεί. Τρώγεται ωμός κομμένος σε μικρούς κύβους και συνοδεύεται μοναδικά με ένα πικάντικο κόκκινο κρασί. Η πικάντικη έκδοση έχει μπόλικα αρωματικά και άφθονο μπούκοβο.